Velkommen

Kontakt os

Vi ønsker dig hjertelig velkommen til Fursund Hallens hjemmeside.

Fursund Hallens selvejende institution blev grundlagt i 1980 og har lige siden huset et hav af områdets aktiviteter og fester. Hallens er oprindelig bygget med en sportshal, omklædningsfaciliteter, toiletforhold, cafeteria og depotrum . I 2010 blev hallen dog udvidet med en større tilbygning, som rummer en stor foyer, et moderne og større køkken, nyt cafeteria, mødelokale, kontor og selskabslokale. Cafeteriaet er (i vinterhalvåret) åben ved langt de fleste træninger. Her kan du bl.a. købe grillmad, vand, sodavand, øl, slik, chips og hvad du ellers må kunne forvente i et godt cafeteria.

Den største bruger af Fursund Hallen er Fursund Idrætsforening, der med sine mange brugere får hallens automatiske lys til at tænde langt de fleste efterårs- og vinteraftener i den mørke tid. Her trænes der bl.a. håndbold, gymnastik, badminton, Dance It, Qi Gong, bueskydning og fodbold. Efter en god træning, afsluttes dagen typisk med hyggeligt samvær i hallens cafeteria, hvor dagens træning, arbejde, skole, byen, vind og vejr drøftes til stor glæde for alle.

Når uret skrues en time frem, starter en ny sæson i Fursund Hallen. Her er det hallens tilknyttede udendørs boldbaner, tennisbane og beachvolley bane, der tages i brug af områdets mange brugere.

Hele året rundt lægger Fursund Hallen og dens moderne selskabslokaler rum til årets mange fester og sammenkomster på egnen. Det kan du læse meget mere om og finde priser på herunder. 

Vi glæder os til at se dig i Fursund Hallen

Med venlig hilsen
Asbjørn og bestyrelsen bag.

Lej Fursund Hallen til dit arrangement

Vi glæder os til at byde indenfor til vores moderne og lækre faciliteter!

E: fursundhallen@fibermail.dk T: 29 25 09 84

Ved leje af Fursund Hallens selskabslokale rådes der over et lokale på 200 m2
Der rådes derudover over hallens store og moderne køkken, hvor lejer frit kan vælge, hvem der skal lave mad til et arrangement. Ved leje følgende inkluderet i prisen:
Moderne industrikøkken som bl.a. indebærer kølerum, 2 x industriovne, stort komfur, industriopvaskemaskine mv.

✔️ Alt i service
✔️ Opsætning/rådighed over borde og stole (polstrede) i god kvalitet
✔️ Moderne og gode toiletforhold, herunder også et handicaptoilet
✔️ Lys, vand og strøm
✔️ Rengøring

Mindre arrangement
Pris: 2.500,00 kr.

Et mindre arrangement afvikles typisk på én kort dag inkl. borddækning og afholdelse af arrangementet.
Et mindre arrangement vil typisk være mindre selskaber, en mindre fødselsdagsfest, en mindre konfirmation, begravelseskaffe (hvor lejer selv står for forplejning), firmamøde eller lignende.

Tilvalg: Leje af sportshallen = 300,00 kr. under hele arrangementet – inkl. lån af en sportstaske med forskellige sportsremedier til fri afbenyttelse.

Stort arrangement
Pris: 3.750,00 kr.

Et større arrangement afvikles typisk over mange timer og kræver som oftest borddækning, pyntning og lign. dagen før arrangementet afholdes.

Et større arrangement vil typisk være en større fødselsdagsfest, konfirmation, bryllupsfest, firmafest eller lignende.

Tilvalg: Leje af sportshallen = 300,00 kr. under hele arrangementet – inkl. lån af en sportstaske med forskellige sportsremedier til fri afbenyttelse.

Arrangementer inkl. forplejning, bordopdækning mv.

Ønskes der et arrangement inkl. forplejning tilbyder vi også dette.

Typisk er det begravelseskaffe, hvor vi dækker pænt op i selskabslokalet. Herefter serveres der kaffe, brød og kage til alle fremmødte.
Ved arrangementer inkl. forplejning, betales der ikke lejepris af selskabslokalet, men kuvertpris af antal gæster.
Ønskes en pris på dette eller mere information, kontakt gerne halinspektør Asbjørn på tlf. 29250984

Tilvalg: Leje af sportshallen = 300,00 kr. under hele arrangementet – inkl. lån af en sportstaske med forskellige sportsremedier til fri afbenyttelse.

Leje af sportshal
Pris: 310,00 kr. pr. time

Det er muligt at leje den xx m2 store sportshal til både aktiviteter, større møder, fest eller lignende. Prisen er pr. time.

Mødelokale

Det er muligt at leje eller benytte sig af hallens mødelokale, der kan rumme op til 10 personer.
NB: Alle godkendte foreninger i Skive Kommune må frit benytte sig af hallens mødelokale ved aftale med Asbjørn.

Har du spørgsmål? 

Kontakt halinspektør Asbjørn: 
T: 29 25 09 84
E: fursundhallen@fibermail.dk

Fremtidige events: 

Kalender

Seneste afsluttede Begivenheder

Mød bestyrelsen bag

Bo Futterup
Formand

T: 23423993

Søren Bro
Næstformand

T: 22493436

Marianne Jørgensen
Sekretær

T: 51203113

Esben Thorhauge Østergaard
Medlem

T: 21567028

Lise Kjær Justesen
Medlem

T: 20737202

Asbjørn Jensen
Halinspektør

T: 29250984 

Tideligere events

Jubilæumsfest 2022 – 40 år

Lørdag den 26. marts 2022 afholdte Fursund Hallen sit 40 års jubilæum (to år forsinket grundet corona) i samarbejde med Fursund Idrætsforening. Til jubilæet var følgende kunstnere på den store scene:

  • Martin Kanstrup fra Thy
  • Dressed for Roxette
  • Sømændende (De glade sæmænd)
  • Zididada (Rocazino var booket, men måtte i sidste øjeblik melde afbud, hvilket gjorde at vi i stedet fik glædeligt besøg af Zididada)

Omkring 700 glade og festklædte mennesker købte billetter i forsalg og allerede torsdag aften, inden festen, måtte bestyrelsen melde alle billetter udsolgt.

Fra start kl. 15.00 var der fuld hus i den 18 meter lange bar, som var udtænkt og opstillet i hallen til formålet. Her kunne der købes velskænkede fadøl, farverige drinks, ciders og meget andet. I foyeren var ’John’s Corner’ genopstået – hvor der herfra blev solgt varm kaffe, Irish Coffee, rom, whisky og andre delikatesser, som kunne nydes i de bløde møbler, der stod blandt lysestager og lysende gulvlamper. Vi vidste med garanti, at vores gæster ville blive sultne og havde derfor allieret os med tre af de lokale madudbydere, som serverede fantastisk godt mad i alle afskygninger, som vores gæster kunne nyde ved et af de mange opdækkede borde i selskabslokalet eller udenfor ved bord-bænke-sæt i det solskinsrige forårsvejr. Jubilæumsfesten var en meget vellykket fest med fest og farver fra start til slut. Fra alle steder i land og by var der gå-på-mod og en vilje til at hjælpe. Vi, i bestyrelsen, vil gerne takke alle de frivillige hjælpere, som var med til at gøre festen vellykket. Man kan meget alene – men med fællesskab, kan man alt. Tak!

Nu er spørgsmålet om der kommer en fest part. 2? Og hvis… hvornår?! Så vidt vi ved, har Fursund Idrætsforening 50 års jubilæum inden længe…. Så – hold godt øje med siden. 

Har du gode idéer til andre arrangementer, fester, gode kunstnere eller lignende – så kontakt os gerne. Vi er vilde med inputs og nye ideer.

Adresse
Fursund Hallen
Jungetvej 3 
7870 Roslev

Kontakt os telefonisk
+ 45 29 25 09 84

Henvend dig via mail
fursundhallen@fibermail.dk